Wat kost het voor opdrachtgevers?

No cure, no pay
Een account aanmaken en een opdracht plaatsen op Theatermatch is gratis en geheel vrijblijvend. Je betaalt pas wanneer een match heeft plaatsgevonden!

Betaling
Als de match tot stand is gekomen heeft opdrachtgever de keuze om voor- of achteraf te betalen. Wordt gekozen voor vooraf betalen ontvangt opdrachtgever per opdracht 2,5% korting op het factuurbedrag exclusief btw.

Tarief freelancer
Stem vooraf met freelancer een uurtarief en voorwaarden af.

Altijd vaste gebruikerskosten
Wat voor opdracht je ook plaatst, de gebruikerskosten van ons platform blijven altijd gelijk. Je betaalt slechts € 3,50 gebruikerskosten per gewerkt uur, exclusief btw.

Gebruikerskosten vervallen
Per opdracht betaal je maximaal € 495,- aan gebruikerskosten. Daarna is het mogelijk om rechtstreeks, zonder tussenkomst van Theatermatch, een overeenkomst aan te gaan met freelancer. Check de gebruikersvoorwaarden opdrachtgever voor meer informatie. Toch voorkeur via het platform een freelancer te contracteren, maak een nieuwe opdracht aan en match opnieuw met freelancer.

Opdracht vervallen?
Wanneer opdrachtgever gekozen heeft voor vooruitbetaling en de opdracht onverhoopt niet doorgaat, wordt het bedrag teruggestort na goedkeuring van beide partijen. Check de gebruikersvoorwaarden opdrachtgever.

Meer informatie? Bekijk de Hoe werkt het? pagina.